Харківський історичний музей

Харківський історичний музей приймає картки єПідтримка

У фармацевтичному університеті розпочалась демонстрація пересувної виставки історичного музею «Українська революція 1917–1921»

 16 січня 2019, 10:18


Багаторічна співпраця Наукової бібліотеки фармацевтичного університету та історичного музею ім. Сумцова продовжилась і в новому 2019 році. 16 січня в холі бібліотеки була встановлена пересувна виставка «Українська революція 1917–1921», яка розповідає про непростий період української історії, пов’язаний з процесами державотворення та формування української модерної нації. Студенти та викладачі фармацевтичного університету матимуть змогу ознайомитись з пересувною виставкою історичного музею протягом тижня.
Директор Наукової бібліотеки Національного фармацевтичного університету Наталя Борисівна Гавриш у спеціальному листі-подяці на ім’я директора Харківського історичного музею ім. М. Ф. Сумцова Володимира Анатолійовича Цигульова висловила подяку співробітникам музею Олені Петрівні Співак, Богдану Анатолійовичу Івченку та Костянтину Юрійовичу Дубіну за багаторічну співпрацю, активу участь у культурно-просвітницьких заходах Наукової бібліотеки та вагомий внесок у спільну роботу з виховання студентської молоді Національного фармацевтичного університету.
Колектив Харківського історичного музею радо запрошує всі освітні заклади міста та області до спільної праці на ниві музейного, історико-культурного виховання молоді. Всіх охочих до співпраці, просимо звертатись за телефоном 0577313568