Харківський історичний музей

Харківський історичний музей приймає картки єПідтримка

Музейники взяли участь у сімейному фестивалі «Олексіївська фортеця»

 20 вересня 2021, 10:25


У суботу і неділю, 18 і 19 вересня, в місті Первомайський Харківської області пройшов сімейний фестиваль «Олексіївська фортеця». Захід був присвячений 290-річчю будівництва Української оборонної лінії, співробітники Харківського історичного музею імені М.Ф. Сумцова також взяли в ньому участь.

У межах фестивалю «Олексіївська фортеця» влаштували ярмарок та майстер-класи для дітей та дорослих, також був концерт творчих колективів. Організатори вирішили не зупинятися й на цьому, та приготували найбільший казан органічної каші в Україні.

Співробітники Харківського історичного музею імені М.Ф. Сумцова презентували на фестивалі нову пересувну виставку «Музейна колекція». Історії рідкісних раритетів із наших фондів дізналися не тільки жителі Первомайського, але й гості фестивалю з усієї Харківщини.

Організаторами фестивалю були Первомайська міська рада, міський відділ культури, Харківський обласний центр культури і мистецтва, Харківський обласний центр туризму, ГО Моушн+, за підтримки Харківської обласної ради в межах конкурсу проєктів місцевого та регіонального розвитку «Разом в майбутнє».

Колектив музею дякує організаторам за запрошення!